Referenser

Nedan följer 2012s kund referenser.

Jafar Hozali
Lägenhetsrenovering i Silverdals torg, Sollentuna

Jag blev rekommenderad att anlita Exclusive Bygg av en bekant som var väldigt nöjd med dem när det gäller vår lägenhet tyckte jag att det funkade helt utmärkt. Det var snabba puckar från start. Hastigheten påverkade varken resultatet eller kvalitén. Jag kände att det fanns en bra kommunikation mellan byggarbetarna, oss och de ansvariga och det gjorde att jobbet utfördes utan några komplikationer. I och med att vi har små barn kunde vi inte vara borta under en längre period, de tog även hänsyn till detta, och det gjorde att det blev personligt. Efter slutbesiktningen tog de hand om de små anmärkningar som fanns och överlag sköttes det hela professionellt. Vill du anlita byggkillar utan strul rekommenderar jag det här företaget!

Maria Svennerby
Köksrenovering i Järnvägsallén, Täby

Exclusive Bygg är ett hantverksföretag man kan lita på! Trevliga, kompetenta och noggranna – det finns inga problem de inte kan lösa. Behöver jag hjälp av hantverkare i framtiden är det dem jag först ringer.

Daniel
Badrumsrenovering och ombyggnation

Totalrenoverade badrummet inklusive utslagning av väggar, nygjutet golv, omdragning av avlopp, el och vatten och kakling samt installation av badrumsmöbler. Är väldigt nöjd med jobbet – det blev precis som vi ville ha det. Allt gjordes enligt tidsplan och budget och arbetarna var proffsiga, vänliga och enkla att diskutera igenom lösningar med. Rekommenderas varmt!

Heydar Ali
Badrumsrenovering i Helsingörsgatan, Kista

Måste säga att jag är supernöjd med mitt nya badrum! Jobbet är bra utfört och enligt överenskommet tid. Bättre hantverkare är nog svårt att hitta.

Natasha Ehlén
Badrumsrenovering i Kistinebergsgatan, Stockholm

Exclusive Bygg var väldigt punktliga, de höll alltid tider och hade en hög servicenivå. Badrumsrenoveringen gick snabbt och jag är mycket nöjd med resultatet.

Alesandro
Badrumsrenovering i Norra Agnégatan, Stockholm

They made a complete renovation of the bathroom, while I was abroad. I am totally satisfied with their job.

Ariel Alonso Bravo Diaz
Badrumsrenovering och köksrenovering i Trombonstigen, Kungsängen

Totalrenovering av lägenhet inkl. badrum, kök, avlopp och el. Det gick snabbt och var väldigt prisvärt. Eftersom de kommunicerade med oss konstant, så kände jag att vi visste vad som pågick hela tiden. Mycket proffsigt utfört och vänliga. Jag rekommenderar dem starkt!

Katja

Bra service, prisvärt, och jag kommer att återkomma.

Gabbe
Golvläggning och plattsättning
Brommabågen, Bromma

Arbetet med att lägga golv och sätta kakel i min lägenhet utfördes
snabbt, noggrant och till ett rimligt pris

Ewa Wassberg

Vi är jättenöjda med Exclusive Bygg. Under arbete med vår stenläggning var de väldigt lyhörda och levererade arbete med hög service och kvalitet. Vi skulle absolut vända oss till dem i framtiden och rekommenderar dem varmt!

Tony
Badrumsrenovering

Vi är väldigt nöjda med vår nya tvättstuga. Jobbet är proffsigt utfört och enligt överenskommen tidplan. Mycket trevliga, jag rekommenderar dem starkt! Bättre hantverkare är svårt att hitta.